hola

El passeig de la Florida i el parc dels Països Catalans tornarà a ser el punt neuràlgic de la diada de Sant Jordi a Santa Perpètua.

Les paradetes de comerços, entitats de tot tipus i partits polítics s’instal·laran durant la jornada del 23 d’abril de deu del matí a vuit de la tarda amb l’objectiu de vendre llibres i roses i donar a conéixer els seus projectes. En caure en dia feiner, es preveu que alumnat de diversos centres educatius puguin passar per la fira al matí per participar d’aquesta manera en la Diada de Sant Jordi. Tenen més opcions les escoles que tenen el passeig de la Florida més a prop.

La Diada de Sant Jordi és una tradició catalana molt arrelada que convida a sortir al carrer per gaudir d’un dia de primavera i aconseguir el darrer títol que es vol llegir. Així com les roses ja sigui natural, artificial, feta amb manualitats i fins i tot per menjar.

L’Ajuntament de Santa Perpètua disposarà d’un estand a tocar del parc dels Països Catalans on es podran aconseguir publicacions municipals com cada any. A l’estand de l’Ajuntament es trobaran des dels Premis Santa Perpètua de contes breus i poesia, als dvd de Memòria històrica passant també per títiols com la Petita Història de Santa Perpètua, Ressò perpetuenc. La Joventut Catòlica i el Setmanari Ressò Perpetuenc a Santa Perpètua de Mogoda entre 1930 i 1935, d’Ernest Vilàs, i Temps enrere, portes endins.

Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM emetrà part de la seva programació des del passeig de la Florida. Andrés Aracil farà el magazín Fem matí de 10 a 13 h i Gemma Abasolo trasllada les seves classes del Crèdit Variable de 17 a 19 h que estaran enfocades sobre la diada de Sant Jordi.


Foto: El passeig de la Florida tornarà a ser el punt neuràlgic de Sant Jordi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]