hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) obre avui dilluns 29 d'abril les preinscripcions per al nou curs. Seran fins al 10 de maig i es realitzaran online.

Per a l’alumnat actual de l’EMA l’opció serà a través del seu perfil de Gwido (programa de gestió de l’EMA), mentre que l’alumnat nou podrà fer-ho a través del link de preinscripció: http://bit.ly/PreinscripcioEMA. Als Centres Cívics i a la Granja Soldevila, s'ofereix suport a la preinscripció per resoldre qualsevol dubte.

L’oferta educativa de l'EMA per al proper curs 2019-2020 és molt similar a la de l’any passat, quan es va endegar el projecte, i inclou diferents arts com ara música, dansa, teatre, circ, cinema, videoart, disseny, fotografia, videojocs, plàstiques, conservació i restauració. Per a infants de 0 a 6 anys, l’EMA posa al seu abast Laboratoris que inclouen diferents disciplines com ara la música, la dansa, el teatre i la pintura i es poden realitzar fins als tres anys amb un familiar.

Pel que fa a la música, l’EMA ofereix ensenyaments de fins a vint-i-dos instruments i diverses formacions instrumentals. L’EMA incorpora novetats com el Cor Comunitari, una formació que treballarà per les produccions de Nadal i del mes de juny i que és oberta a tota la població en general. A més, s’han ampliat les hores d’alguns dels tallers després de la bona acollida de la primera experiència.

En teatre també s’incorpora una novetat destacada i es crea la primera companyia de teatre, que s’afegeix a les ja existents de música i de dansa. L’oferta de circ també es reforça amb l’activitat Circus, per a majors de dotze anys. Es faran un total de dotze sessions durant el primer trimestre.

L’oferta educativa inclou també una activitat nova, el Videoart, una expressió audiovisual que es caracteritza per l’ús d’imatges en moviment i so amb una finalitat artística. Hi haurà un total de 18 sessions i l’activitat s’adreça a joves i adults.

L’EMA continuarà el proper curs amb la seva presència als centres escolars amb Comunart que inclou el Venta’t, Corda’t, Percutap, Musicking, Dansa’t i Teatrots.

Els espais de l’EMA seran, La Granja, Els centres cívics la Florida, Can Folguera, El Vapor, Can Taió, el Casal Cívic, CAM Bernades, La Promotora i Desenvolupament Local.

La informació de tota l’oferta educativa es pot consultar en aquest llibret que s'ha distribuït a totes les llars del municipi.


Foto: L'EMA ha obert les inscripcions del proper curs / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]