hola

El Ball de Gitanes de Santa Perpètua tornarà a organitzar la seva ballada anual a la plaça de la Vila en horari de matí i el segon cap de setmana de maig després de la celebració el 12 de maig de la 35a Ballada de Gitanes. El canvi d'emplaçament, horari i data d'aquest any ha convençut a l'entitat i al públic, segons informa el Ball de Gitanes.

Aquesta 35a Ballada de Gitanes es va dedicar a la memòria de qui fou durant més de 30 anys president de l'entitat, Vicenç Soley, les colles perpetuenques van ballar juntes una jota, la peça preferida de Soley. L'acte més emotiu va ser la sortida de plaça ja que per retre-li homenatge moltes persones del públic van fer el galop de sortida demostrant la petjada que ha deixat Soley en el poble, segons explica el Ball de Gitanes.

Les colles participants a la ballada perpetuenca van ser les de Santa Eulàlia de Ronçana, Castellar del Vallès, Canovelles i Santa Perpètua. La cobla Santiga es va estrenar com a formació de ball de gitanes i va tocar tota la música en directe.

La presidenta del Ball de Gitanes, Àngels Torra, s'ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de la 35a Ballada de Gitanes i ha felicitat la Cobla Santiga que es va estrenar en actes de gitanes. Torra ha assegurat que el petit homenatge que es va retre a Vicenç Soley va deixar palès que els més de 30 anys de treballar per les gitanes del perpetuenc havia calat a la ciutat perquè van ser moltes les persones que es van afegir per fer el galop final.

La presidenta del Ball de Gitanes ha avançat que amb la bona rebuda que han tingut els canvis d'aquest any, apostaran per continuar en aquesta línia al 2020.

El Ball de Gitanes va dedicar la 35a Ballada de Gitanes celebrada el 12 de maig a Vicenç Soley, durant més de 30 anys president de l'entitat. A l'acte van assistir familiars de Soley.


Foto: La plaça de la Vila, nou emplaçament de la ballada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]