hola

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions formatives d’aprenentatge integrat dels programes de capacitació de Jardineria sostenible en espais públics i Rehabilitació d’Obra Pública. Ambdues accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya(SOC) i s’emmarquen en el programa Treball als barris.

L’objectiu d’aquestes accions és aportar uns continguts formatius que milloraran les competències professionals de les persones assistents. Així, en el cas de jardineria, s’estan impartint coneixements d’ofici d’iniciació a la jardineria, instal·lació i manteniments bàsics de sistemes de reg i d’estris i maquinària (desbrossadores, tallabardisses i tallagespa, entre d’altres). Durant la formació, que preveu un total de 155 hores, els participants estan realitzant pràctiques al Parc Central i a l’entorn de l’edifici de Desenvolupament Local i complex de la Granja Soldevila.

Pel que fa al programa de rehabilitació d’obra pública s’estructura en 136 hores. L’alumnat ja ha rebut la formació sobre Prevenció de riscos laborals de paleteria i pintura i ara s’ha iniciat el mòdul de pintura. Durant les properes setmanes també es realitzarà el mòdul d’accessibilitat. Les pràctiques es duran a terme en els diferents espais del municipi.

Un cop finalitzades aquestes accions formatives, l’Ajuntament contractarà el 75% dels participants durant nou mesos per tal que puguin assolir l’experienciació laboral corresponent a l’especialitat formativa realitzada. Durant aquest període podran posar en pràctica els nous coneixements assolit i desenvolupar tasques de millora i adequació en ubicacions del barri.


Foto: Pràctiques del mòdul de pintura / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]