hola

La Regidoria de Desenvolupament Local organitza aquest dimecres 17 de juny una sessió online de Task Force Tecnològic amb el títol Impulsem el canvi cap a la Indústria 4.0. La sessió tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda. Les empreses interessades s'han d'inscriure gratuïtament al web de l'Eix de la riera de Caldes.

La iniciativa Task Force Tecnològic vol ajudar a les empreses del territori de la Riera de Caldes a accelerar el seu procés de transformació digital utilitzant les tecnologies de la Indústria 4.0. "Davant de la complexitat que genera la crisi de la Covid-19, les tecnologies 4.0 ofereixen oportunitats de millorar processos i productes o posar en marxa nous models de negoci online, amb implantacions àgils i amb poca inversió", ha explicat Desenvolupament Local que afegeix que "amb la iniciativa TASKFORCE podem ajudar a detectar aquestes oportunitats i posar en contacte a les empreses amb els tècnics que els poden aportar les solucions tecnològiques".

El director general del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras, i l'assessor tecnològic del programa Ricard Rocosa faran la presentació de l'activitat. A continuació és presentaran tres casos d'èxit d'aplicació de solucions 4.0 a empreses del territori: Desenvolupament Express de respiradors per fer front a la Covid-19, a càrrec del gerent de l'empresa GAS N2 de Sentmenat, Oriol Martínez; Integració logística 4.0 entre magatzems no centralitzats, a càrrec de Xavier Òdena, project manager a l’empresa Magig Pack de Santa Perpètua; i Aplicació de panells tàctils al procés produtiu, a càrrec de Jesús Vaquero, cap de compres a l’empresa Infranor de Santa Perpètua. La sessió es clourà amb la presentació del banc d’empreses tecnològiques 4.0 a càrrec de Felip Fenollosa, gestor tecnològic del Banc d’Empreses i director general de la Fundació CIM-UPC, i amb un xat online de consultes personalitzades.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]