hola

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la segona quinzena de setembre. L’activitat presencial es recupera amb la reprogramació de la formació pràctica dels cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC) i amb una nova programació de Cursos per a docents del Departament d’Ensenyament. Les accions subvencionades pel SOC d’Operacions auxiliars de serveis admnistratius generals i d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles es van reprogramar en la modalitat online i aquest mes de setembre es realitzarà la part més pràctica de manera presencial, mentre que Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió sí que es va suspendre per la seva naturalesa eminentment pràctica i que ara es podrà reprendre en modalitat presencial.

D’altra banda, també s’iniciaran de manera presencial dues accions per a personal docent de l’oferta del Departament d’Ensenyament sobre instal·lacions de punts de recàrrega, adreçades a professorat d’electricitat i electrònica. Aquestes formacions, s’han programat en dues parts: una teòrica que s’ha realitzat de manera telemàtica durant el mes de juliol, i la part pràctica que es realitzarà presencial entre setembre i octubre.

L’activitat presencial va quedar suspesa el mes de març amb motiu de l’Estat d’Alarma. Els cursos iniciats es van adaptat a la modalitat online, mentre que altres van quedar aturats.

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]