hola

 

El programa Dones Competents continua aquest novembre amb nous tallers i completament adaptat a la situació de pandèmia causada per la Covid-19. El dispositiu inclou accions d’informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina entre d’altres propostes, que s’han adaptat a format telemàtic i semipresencial. També es continuen realitzant activitats presencials, assegurant el compliment exhaustiu de les mesures de seguretat i vetllant pel benestar de les participants, segons ha detallat la Regidoria de Desenvolupament Local, impulsora del projecte. “L’objectiu és oferir suport i acompanyar en els processos de recerca de feina a totes les dones que ho han necessitat i ho estan necessitant”, ha afegit. Aquest novembre s’estan desenvolupant tallers per la gestió de les emocions durant el procés de recerca de feina, com ara el Taller d’Audiovisuals: vídeo en un minut Dones i Treballs, que es va realitzar a l’inici d’aquest mes on les dones van dissenyar el guió, es van filmar explicant experiències relacionades amb l’àmbit laboral i han realitzat el muntatge d’un audiovisual que properament podrà veure’s a les xarxes socials.

La setmana passada es va iniciar un mòdul semi-presencial de Tècniques de recerca de feina per treballar les eines de cerca i com afrontar els processos de selecció, a més d’un Taller de teatre, per aprendre tècniques de comunicació i empoderament de les dones. Malgrat la situació de pandèmia, durant aquesta edició del programa “s’han realitzat amb èxit gran diversitat d’accions grupals on hem treballat les competències claus per l’atenció al públic i per la millora de l’ocupabilitat, a més de seguiments tutorials individuals i grupals”, ha detallat Desenvolupament Local. Les dones interessades a participar de les accions que ofereix aquest programa poden adreçar-se a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció. Posteriorment, seran convocades a una sessió informativa. Aquesta és la vuitena edició del programa, que s’adreça a dones desocupades residents a Santa Perpètua, especialment del barri de Can Folguera donat que l’actuació s’emmarca en el Projecte Treball als Barris 2019, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

 

Foto: Taller d'audiovisual / Reg Desenvolupament Local 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Comerciants organitzen el 'Komerç Fest' aquest diumenge 1 d'octubre
29 Set 2023 11:14 - RedaccióEls Comerciants organitzen el 'Komerç Fest' aquest diumenge 1 d'octubre

L’Associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants organitza aquest diumenge 1 d’octubre [ ... ]

Aquest mes s'ha endegat la segona edició del Dispositiu d’Orientació i Formació en Energies Renovables, D-OFER
27 Set 2023 11:54 - RedaccióAquest mes s'ha endegat la segona edició del Dispositiu d’Orientació i Formació en Energies Renovables, D-OFER

La Regidoria de Desenvolupament Local ha iniciat aquest mes l’edició 2023-2024 del Dispositiu d’Orientació [ ... ]

Noves accions del Dispositiu d'Orientació i TIC aquesta tardor
27 Set 2023 10:40 - RedaccióNoves accions del Dispositiu d'Orientació i TIC aquesta tardor

El Servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda posa en [ ... ]