hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda contractarà en pràctiques cinc joves del municipi, d'entre 18 i 29 anys, per un període de sis mesos. L'objectiu d'aquesta actuació és que les persones beneficiàries puguin adquirir experiència laboral desenvolupant el seu treball en diferents serveis del Consistori. Així, es contractaran dues de nivell tècnic i altres tres auxiliars administratives, que obligatòriament hauran d'acreditar la formació reglada necessària finalitzada com a màxim en els últims cinc anys.

Les persones candidates han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al SOC i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El procés de selecció es durà a terme mitjançant oferta pública a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Segons els perfils, és imprescindible disposar d'un títol universitari, de formació professional o d'altres oficialment reconeguts com a equivalents sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys de la seva obtenció. Així, en el cas de les tres auxiliars administratives, es demana formació en la família professional d'Administració i Gestió, mitjançant els cicles formatius de grau mitjà en Gestió Administrativa o el de grau superior en Administració i Finances o Assistència a la Direcció. Pel que fa al personal tècnic, se seleccionarà una persona graduada en Dret i una altra tècnica per a la Unitat de Formació graduada en Psicologia, Psicopedagogia, Pedagogia, Treball Social, Educació Social o Mestratge d’Educació Primària.

Per dur a terme aquesta acció, el Consistori ha sol·licitat subvenció al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

Per a més informació, cal adreçar-se al Servei de Borsa de Treball, a través de l'adreça de correu borsatreball@staperpetua.cat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]