hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha presentat una manifestació d’interès sobre 'Gestió de mobilitat elèctrica a la Riera de Caldes des de l’estació intermodal de la R8', en el marc de les convocatòries del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per demanar propostes i informació que facilitin la definició i concreció de les línies d’actuació en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per reactivar l’economia davant de la pandèmia.

Aquestes convocatòries estan vinculades als fons Next Generation convocats per la Unió Europea per a la transformació digital i ecològica i amb l’objectiu d’impulsar la recuperació econòmica i social causada per la Covid-19. “Aquests fons són una oportunitat per avançar en la transició ecològica i digital i per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment arrel de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia de la Covid-19”, ha manifestat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, que ha assegurat que “des de l’Ajuntament afrontem aquest repte i no defallirem en cercar els projectes i sumar-nos i donar suport als que presentin altres administracions per tal de continuar avançant en aquests reptes i afavorir el benestar de les persones”.

El Consistori perpetuenc també ha donat suport a l’expressió d’interès que ha presentat la Diputació de Barcelona per promoure l’establiment de comunitats energètiques locals que involucrin el teixit productiu local i els ens locals, com a eina de recuperació econòmica davant la Covid-19.

A més, l’Ajuntament de Santa Perpètua s’ha sumat a la proposta del Consell Comarcal del Vallès Occidental que presenta un projecte sobre transició ecològica i digital per a entorns urbans amb l’objectiu d’accelerar la implantació de zones de baixes emissions i altres mesures de planificació de la mobilitat sostenible des del coneixement de l’impacte en la qualitat de l’aire generats per les fonts mòbils de contaminació atmosfèrica. El projecte també preveu el desplegament d’un sistema de control i monitorització del trànsit i la implementació de noves tecnologies de monitorització de qualitat de l’aire i soroll.

 

Foto: El projecte se centra en la gestió de la mobilitat elèctrica a la Riera de Caldes des de la nova estació de la R8 / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]