hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha presentat una manifestació d’interès sobre 'Gestió de mobilitat elèctrica a la Riera de Caldes des de l’estació intermodal de la R8', en el marc de les convocatòries del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per demanar propostes i informació que facilitin la definició i concreció de les línies d’actuació en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per reactivar l’economia davant de la pandèmia.

Aquestes convocatòries estan vinculades als fons Next Generation convocats per la Unió Europea per a la transformació digital i ecològica i amb l’objectiu d’impulsar la recuperació econòmica i social causada per la Covid-19. “Aquests fons són una oportunitat per avançar en la transició ecològica i digital i per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment arrel de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia de la Covid-19”, ha manifestat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, que ha assegurat que “des de l’Ajuntament afrontem aquest repte i no defallirem en cercar els projectes i sumar-nos i donar suport als que presentin altres administracions per tal de continuar avançant en aquests reptes i afavorir el benestar de les persones”.

El Consistori perpetuenc també ha donat suport a l’expressió d’interès que ha presentat la Diputació de Barcelona per promoure l’establiment de comunitats energètiques locals que involucrin el teixit productiu local i els ens locals, com a eina de recuperació econòmica davant la Covid-19.

A més, l’Ajuntament de Santa Perpètua s’ha sumat a la proposta del Consell Comarcal del Vallès Occidental que presenta un projecte sobre transició ecològica i digital per a entorns urbans amb l’objectiu d’accelerar la implantació de zones de baixes emissions i altres mesures de planificació de la mobilitat sostenible des del coneixement de l’impacte en la qualitat de l’aire generats per les fonts mòbils de contaminació atmosfèrica. El projecte també preveu el desplegament d’un sistema de control i monitorització del trànsit i la implementació de noves tecnologies de monitorització de qualitat de l’aire i soroll.

 

Foto: El projecte se centra en la gestió de la mobilitat elèctrica a la Riera de Caldes des de la nova estació de la R8 / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]