hola

El programa Dones Competents ha atès un total de 44 dones des de l'inici de l'edició d'aquest any, que va començar al mes de gener. D'aquestes, 29 ja han realitzat més de tres hores d'itinerari amb accions acordades en funció de la seva situació particular davant el procés de cerca de feina. Dones Competents és un dispositiu que s'adreça a desocupades residents al municipi i preferentment al barri de Can Folguera que preveu accions d'informació, assessorament i orientació laboral i suport en la cerca activa de feina. El programa s'emmarca en el Projecte Treball als Barris 2020 subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i arriba a la seva novena edició.

La Regidoria de Desenvolupament Local ha explicat que des del febrer s'han realitzat amb èxit diferents accions grupals per al desenvolupament de competències claus dins de l'itinerari d'especialització en l'àrea d'Atenció al Públic, amb competències com ara la imatge i màrqueting personal, planificació i organització en el lloc de treball i treball en equip; i accions grupals per al desenvolupament de competències de millora de l'ocupabilitat treballant competències relacionades amb l'autoestima, la igualtat d'oportunitats, la conciliació, orientació i tècniques de recerca de feina, entre d'altres. A causa de la situació de crisi sanitària, les accions s'estan realitzant en format semipresencial a través de l'Aula Virtual de Desenvolupament Local.

El programa també preveu la possibilitat que les participants puguin realitzar pràctiques en empreses del territori que decideixin col·laborar amb el projecte. Les dones interessades a participar de les accions del programa poden adreçar-se a Recepció de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció per ser convocades a una primera sessió informativa.


Foto: S'emmarca en el programa Treball als Barris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]