hola

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia un nou projecte d'impuls de l'economia social i solidària que sota el títol @emprensocial pretén identificar els reptes socials del territori, generar projectes que en donin resposta i acompanyar-los en el seu desenvolupament en l'Eix de la Riera de Caldes. La iniciativa consta de dues etapes: el Laboratori d'idees, amb dues sessions participatives telemàtiques aquest juliol, i la Llançadora d'idees, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre i desembre i preveu la captació de candidatures i l'execució del projecte. El programa es duu a terme en el marc de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

La primera etapa del projecte @empresocial preveu dues sessions telemàtiques de treball per identificar reptes del territori i explorar idees en clau d'economia social per generar activitats econòmiques que ressolin aquestes, segons ha informat Desenvolupament Local. Així, la primera sessió del Laboratori d'idees serà el 14 de juliol de 14 a 16 hores i vol donar a conèixer l'economia social i solidària i identificar col·lectivament els reptes socials. D'altra banda, al laboratori del dimecres 21 de juliol, de 18 a 20 hores, s'explorarà conjuntament idees de negoci pel territori i es coneixeran projectes inspiradors.

Sessions participatives

"Les dues sessions seran molt participatives i farem servir diferents dinàmiques per explorar les necessitats del territori i poder trobar solucions des de l'economia social i solidària", ha explicat la Regidoria. Les sessions s'adrecen a persones a títol particular i a entitats de l'àmbit de l'AMERC. Per participar, cal inscriure's mitjançant un formulari web . Per a més informació, cal adreçar-se a la Regidoria de Desenvolupament Local (Telèfon 93 544 61 63). L'economia social i solidària proposa iniciatives socioeconòmiques que prioritzen valors com l'equitat, la participació, la inclusió, la solidaritat social i la sostenibilitat, entre d'altres.


Foto: S'han programat dues sessions virtuals / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]