hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha organitzat la Jornada de Gestió Intel·ligent i Sostenible de Flotes en el marc de l'AMERC. La sessió, enfocada a les empreses, s'ha dut a terme ara coincidint amb la convocatòria del programa MOVES lll. L'objectiu ha estat incentivar la compra de vehicles elèctrics i de la infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics.

A la jornada han participat tres ponents d'empreses relacionades amb el sector de la mobilitat sostenible que poden ajudar a les empreses de l'Eix de la riera de Caldes en el procés de conversió cap al vehicle elèctric i la renovació de flotes. Els aspectes treballats han estat optimitzar les rutes de transport per carretera per fer-les més sostenibles i quin és el millor tipus d'instal·lació de carregadors de vehicles per les empreses, entre d'altres.

El regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, va tancar la Jornada parlant del paper de l'Ajuntament en aquest procés destacant que "hem d'impulsar aquesta transició cap a una mobilitat i logística sostenible que reforci aquest vincle de col·laboració entre l'àmbit públic i privat, tot responent a una necessitat imperant de resiliència per adaptar-nos al canvi climàtic".

L'edil ha assenyalat que Santa Perpètua té un important sector logístic que té avantatges i inconvenients i que cal afrontar per anar cap a una mobilitat basada en les energies renovables.

Sergi Hernández ha valorat l'assistència d'empreses i operadors logístics als quals s'ha pogut informar dels avantatges que es poden obtenir per transformar les seves flotes en elèctriques i disposar també d'estacions de recàrrega a les seves instal·lacions. El regidor de Desenvolupament Local també ha destacat que aquesta jornada ha servit perquè les empreses contactin entre elles per veure també les oportunitats que ofereixen les administracions per afrontar el canvi cap a una mobilitat sostenible. 

 

Foto: El regidor de Desenvolupament Local durant l'acte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]