hola

El Dispositiu d'Orientació i TIC DOT 2021 inicia durant els propers mesos noves accions grupals que incideixen principalment en la millora de les competències informàtiques i l'ús de les noves tecnologies. La Regidoria de Desenvolupament Local ha programat dues sessions informatives els dies 28 de gener i 3 de febrer.

L'itinerari preveu posar a disposició dels participants un taller de tècniques de cerca de feina i un d'alfabetització digital, a més d'accions monogràfiques sobre Identitat Digital i sobre l'ús del Certificat Digital en tràmits laborals, durant el febrer. A continuació, endegaran una formació d'ofimàtica de nivell mitjà, un monogràfic de xarxes socials per la cerca de feina i un nou taller de tècniques de cerca de feina. Així mateix, l'itinerari inclou formacions breus i pràctiques per a l'obtenció dels carnets professionals de manipulació d'aliments i conducció segura de carretons elevadors a finals del mes de març i principis d'abril, i d'abril a maig tallers enfocats a la gestió emocional dels processos de cerca de feina.

Desenvolupament Local ha informat que les formacions es realitzaran al matí, excepte la d'ofimàtica. Les accions semipresencials, amb horari flexible, es realitzaran a través de la plataforma SPM Aula Virtual. El dispositiu DOT és un programa d'orientació i acompanyament a la recerca de feina, adreçat a persones residents en situació de desocupació i treballadores en cerca d'una millora de feina. És un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament i que s'emmarca en el Catàleg de Serveis 2021 de la Xarxa de Governs Locals.

Les persones interessades poden rebre més informació a la recepció de Desenvolupament Local o trucant al 93 544 61 63.


Foto: S'han programat dues sessions informatives / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]