hola

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat es traslladarà properament al Mercat Municipal, quan es desplegui el nou servei municipal de Xarxa pública d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. L’Ajuntament i la cooperativa signaran un nou conveni que incorpora també la cessió d’un segon vehicle que s’ubicarà a la nova estació de la R8 de Santa PerpètuaRiera de Caldes quan entri en funcionament. L’acord manté la promoció per a la ciutadania de Santa Perpètua, les entitats i comerç local, que poden gaudir d’un ús de 15 hores gratuïtes dels vehicles.

La junta de govern local ha aprovat el conveni entre l’Ajuntament de Santa Perpètua i la cooperativa de Som Mobilitat que impulsa la mobilitat elèctrica i compartida entre la ciutadania i els treballadors del consistori mitjançant la promoció de l’ús de vehicles elèctrics. En el nou conveni es posarà a disposició dels usuaris un segon vehicle durant tres mesos a l’estació de la línia de rodalies R8 quan entri en servei. Formarà part d’ una prova pilot amb una empresa de l’Eix de la riera de Caldes, Vega Chargers, que es dedica al disseny i producció d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics i que cedirà un carregador temporalment.

El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha expressat que "el vehicle elèctric compartit i altres iniciatives de mobilitat sostenible esdevenen una palanca de canvi que ha de permetre la millora de la qualitat de l’aire contribuint a reduir l’efecte hivernacle, la reducció de soroll, l’impuls a la intermodalitat i l’eficiència energètica”. L’Ajuntament va establir a finals de l’any 2018 un acord amb Som Mobilitat per posar a disposició de la ciutadania un vehicle elèctric compartit on els usuaris que es donen d’alta al servei disposen de quinze hores gratuïtes per gaudir d’un Rena ult ZOE, que es pot reservar a través de l’aplicació de Som Mobilitat. Actualment es troba situat a l ’aparcament del Centre de Desenvolupament Local. El regidor ha manifestat que “és un servei del que estem molt satisfets del seu funcionament”. El proper conveni tindrà una durada d’un any prorrogable expressament per un període d’un any més. Les persones interressades es poden adreçar a la Regidoria de Desenvolupament Local.

Foto: Vehicle de Som Mobilitat a l’aparcament de la Granja Soldevila  / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]