hola

La Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua endega aquest trimestre noves accions del dispositiu Engega'tLand 2021. L'edició actual, que es perllongarà fins al mes d'octubre del 2022, continua amb dues formacions sobre la creació i l'edició de vídeo i el disseny 3D.

Els dies 18 i 25 de febrer es durà a terme la càpsula Crea i edita els teus vídeos per a la xarxa amb el mòbil, en format presencial i que tindrà una durada de 8 hores. Del 21 de març al 8 d'abril es realitzarà el curs Eines pel disseny 3D: introducció a SolidWorks, una formació també presencial i de 60 hores. Segons explica el departament municipal les accions són gratuïtes, de matins i l'objectiu és que les persones participants treballin "la millora de les competències informàtiques i de noves tecnologies per adequar-les a les demandes emergents del mercat de treball".

Les persones que estiguin interessades en aquests monogràfics o en la resta d'accions del dispositiu Engega'tLand 2021 poden adreçar-se a la recepció de Desenvolupament Local i omplir el full d'inscripció a la borsa de treball en cas de no estar inscrites. Així, se'ls convocarà a una sessió informativa o a una entrevista d'acollida, segons informa la Regidoria de Desenvolupament Local. Per demanar més informació també poden trucar al telèfon 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a l'adreça perezmr@staperpetua.cat.

Aquest dispositiu, cofinançat per la Diputació de Barcelona, s'adreça a joves del municipi d'entre 16 i 29 anys que es troben aturats o treballen i busquen una millora de feina i/o formar-se. D'aquesta manera, s'ofereix a la població jove de Santa Perpètua de Mogoda coneixements per millorar les seves capacitats, habilitats i actituds indispensables en l'actual mercat laboral. Les accions formatives són gratuïtes i s'adapten a les diferents situacions que es poden donar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

 

Foto: Una de les sessions del dispositiu celebrada a l’octubre / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]