hola

El director general del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres, va visitar ahir dijous el Centre de Desenvolupament Local, el CREVE i l'Espai SPMakers entre d'altres serveis municipals. El director va conèixer de primera mà el projecte de desenvolupament que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Durant la reunió l'alcaldessa Isabel Garcia va reclamar "polítiques consorciades amb el SOC i que tingui en compte el territori". A més, es va mostrar satisfeta per les coincidències amb el director del SOC i la seva aposta de col·laboració amb contractes programa.

Torres va recordar que una de les prioritats del SOC és acompanyar i ajudar en el desenvolupament de les polítiques actives d'ocupació. A més va manifestar la intenció del servei de continuar col·laborant amb l'Ajuntament amb programes com Treballs als barris que anualment subvenciona. En aquest sentit va explicar que cal anar a un model d'ajuts en estratègies de llarg recorregut. Per últim, va expressar que l'Ajuntament de Santa Perpètua "porta una llarga trajectòria en el desenvolupament de polítiques actives d'ocupació" i va destacar les instal·lacions que disposa la Regidoria de Desenvolupament Local per a la formació i el foment de l'ocupació.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va informar que en un primer moment havien demanat la reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.


Foto: El director del SOC va visitar el Servei de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]