hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha programat cinc noves actuacions grupals en el marc del dispositiu d’inserció laboral AlfaTIC que se celebraran durant el mes de juliol.

El dispositiu s'adreça a persones residents en Can Folguera inscrites com a demandants d'ocupació en situació d'atur o de millora de feina, que volen millorar les les seves habilitats a l'hora de cercar feina i treure'n millor profit de l'ús de la informàtica en aquest procés.

Les accions formatives començaran el dia 1 de juliol amb el curs, El Certificat digital per Relacionar-se amb l’Administració Pública. Uns dies després, el 4, 5, 6 i 7 de juliol s’endegarà la formació de Conducció segura de carretons elevadors. Els dies 11, 12 i 13 està programada la formació Competències d’accés a l’ocupació i tot seguit, el 14 i el 15 se celebrarà la formació de Networking i Xarxes Digitals. L’última acció grupal del dispositiu abans de l’estiu està prevista pel 18 i 19 de juliol i tractarà sobre l’Alfabetització digital. Totes les accions són presencials i gratuïtes.

Fins que finalitzi la present edició de l’AlfaTIC al mes d’octubre, el programa també ofereix la possibilitat de participar en diferents Tallers com el d’Autoconeixement, d’Orientació i tècniques de feina i d’Alfabetització digital i ofimàtica. El dispositiu s’emmarca en el projecte Treball als barris 2021 subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Les persones interessades a participar en les accions grupals o en els tallers es poden adreçar a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local.


Foto: Imatge del curs Conducció segura de carretons / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]