hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha programat cinc noves actuacions grupals en el marc del dispositiu d’inserció laboral AlfaTIC que se celebraran durant el mes de juliol.

El dispositiu s'adreça a persones residents en Can Folguera inscrites com a demandants d'ocupació en situació d'atur o de millora de feina, que volen millorar les les seves habilitats a l'hora de cercar feina i treure'n millor profit de l'ús de la informàtica en aquest procés.

Les accions formatives començaran el dia 1 de juliol amb el curs, El Certificat digital per Relacionar-se amb l’Administració Pública. Uns dies després, el 4, 5, 6 i 7 de juliol s’endegarà la formació de Conducció segura de carretons elevadors. Els dies 11, 12 i 13 està programada la formació Competències d’accés a l’ocupació i tot seguit, el 14 i el 15 se celebrarà la formació de Networking i Xarxes Digitals. L’última acció grupal del dispositiu abans de l’estiu està prevista pel 18 i 19 de juliol i tractarà sobre l’Alfabetització digital. Totes les accions són presencials i gratuïtes.

Fins que finalitzi la present edició de l’AlfaTIC al mes d’octubre, el programa també ofereix la possibilitat de participar en diferents Tallers com el d’Autoconeixement, d’Orientació i tècniques de feina i d’Alfabetització digital i ofimàtica. El dispositiu s’emmarca en el projecte Treball als barris 2021 subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Les persones interessades a participar en les accions grupals o en els tallers es poden adreçar a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local.


Foto: Imatge del curs Conducció segura de carretons / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]