hola

El Club de la Feina ha dut a terme durant aquesta primera meitat de l’any 14 sessions grupals d’acollida Club Actiu que han permès l’accés a noves persones usuàries a l’espai. Aquestes sessions informatives es realitzen periòdicament amb l’objectiu d’explicar el funcionament del club i tenir accés lliure a l’espai.

A més, segons expliquen des de la Regidoria de Desenvolupament Local, “el Club de la Feina ha atès a un total de 82 persones i ha registrat un total de 424 visites de persones usuàries que han fet ús d’algun dels recursos que s’ofereixen en el Club o han fet alguna consulta al personal tècnic”. La mitjana d’assistència per persona ha estat de 5 visites durant aquest primer semestre. L’espai de recerca activa de feina està ubicat a la primera planta de la Granja Soldevila i és un espai on la ciutadania usuària de Desenvolupament Local pot anar i utilitzar recursos i materials necessaris per a la recerca de feina.

L’espai disposa d’ordinadors amb connexió a internet, telèfon i recursos formatius i laborals. Alhora, a les instal·lacions del club també es compta amb el suport d’una tècnica que guia a les persones usuàries en el procés i les ajuda a treure el màxim profit de les eines disponibles. El Club de la Feina també té presència al món virtual gràcies a la plataforma Netclub. Tal com expliquen des de la Regidoria de Desenvolupament Local, aquest “és un espai en línia d’orientació professional que posa a disposició de la ciutadania la informació i recursos d’orientació, formació i ocupacionals més útils per a les persones que volen millorar la seva situació laboral”.

Al mes d’abril, un cop es van suprimir les mesures de prevenció sanitària d’assistència amb cita prèvia, l’accés al Club de la Feina va tornar a ser lliure en horari de dilluns a dijous de 9 a 12 h.

Si estàs interessat/ada a assistir al Club, pots sol·licitar més informació a la recepció de l’edifici de Desenvolupament Local o bé trucant al 93 544 61 63 o enviant un correu electrònic a orientaciolaboral@staperpetua.cat. A més, també es pot emplenar el formulari que trobareu disponible a la plataforma online Netclub.


Foto:El Club de la Feina està ubicat a les dependències de la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]