hola

Els programes d’experienciació laboral de Treball als Barris (Can Folguera) Millorem els espais oberts de Can Folguera, Can Folguera Net i Agents de Digitalització, ja han acabat.

En aquesta convocatòria del programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), un total de 16 veïns del barri de Can Folguera, han participat en els subprogrames. Els perfils professionals han estat vinculats a la jardineria, la construcció i a la neteja d’edificis i viària. D’altra banda, dues persones han estat contractades com a Agents de Digitalització per donar suport a la ciutadania en les tramitacions digitals.

Durant la fase de contractació, els participants de Can Folguera Net han desenvolupat tasques de neteja a diferents equipaments de Can Folguera com, per exemple, l’edifici de Desenvolupament Local, a la Granja Soldevila i l’Escola Bernat, així com també en la via pública a l’Avinguda Barcelona, el Passeig de la Florida i d’altres localitzacions. D’altra banda, els participants del programa Millorem els espais oberts de Can Folguera han realitzat diferents actuacions tant de jardineria com de manteniments: tasques de neteja manual a la bassa i entorns del Parc Central, treballs amb desbrossadora i talla gespa a les diferents rotondes i interiors de blocs de pisos del barri de Can Folguera, reparació i millora d’elements urbans a diferents carrers i places i intervencions de pintura a l’Escola Bernat.

Els programes han combinat una formació prèvia on els participants van poder aprendre tècniques i procediments específics de l’ofici, així com mòduls de prevenció de riscos laborals per tal d’identificar els riscos que se’n deriven d’aquestes feines.

A l’acte de cloenda que es va celebrar el passat 7 d’octubre, el Regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, va entregar els diplomes i va recordar el compromís del consistori i de la regidoria amb les polítiques que permeten millorar l’acompanyament i inserció laborals dels ciutadans. A més, Hernández, va voler agrair als participants el seu compromís i la feina realitzada durant aquests sis mesos que han estat contractats per l’Ajuntament.

 

Foto: Acte de cloenda de Treball als Barris / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]