hola

El consistori endega avui la nova campanya de sensibilització del comerç i la restauració locals. La campanya, que porta com a lema “Millor a Santa Perpètua” es va presentar ahir al vespre a una trentena de comerciants i restauradors que van assistir a l’acte de presentació al Centre Cívic El Vapor.

Durant la presentació, l’alcaldessa, Isabel Garcia, va voler destacar la relació entre el sector i el consistori i l’objectiu de què aquesta campanya es prolongui en el temps: “Els comerciants i l’Ajuntament col·laborem en diferents esdeveniments i campanyes per promoure el comerç local. En aquesta ocasió, hem volgut articular una campanya que respongui a aquest objectius, però amb una mirada més llarga en el temps”. Garcia també va destacar el paper clau del consistori: “El rol de l’Ajuntament és la promoció del comerç i la restauració local convençuts de la importància de contar amb un sector local fort, modern innovador i diversificat”.

En el seu discurs, la primera edil va anomenar diferents raons per les quals el comerç i la restauració són millor a Santa Perpètua: “El comerç i la restauració local feu ciutat, doneu vida i articuleu els nostres carrers i places contribuint a la qualitat urbana i la cohesió social”, a més de la importància que el sector té en l’economia del municipi: “Creu llocs de treball i riquesa a la nostra ciutat, sent un important focus de dinamització econòmica i social”, va afegir.

Per la seva part, la Regidora de comerç, Neus Garcia, va destacar la col·laboració entre l’Ajuntament i el sector comercial durant tot l’any amb la finalitat d’enfortir el sector: “El motiu de la campanya és contribuir a millorar el comerç a Santa Perpètua, però no solament ho fem amb aquesta acció sinó amb la suma de totes les accions que es fan a llarg de cada any, moltes d’elles amb la vostra companyia per tenir cada vegada un comerç més fort i variat”, va explicar als comerciants i restauradors presents en l’acte.

Una campanya amb molta visibilitat

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb el suport de l'associació d'Els Comerciants i la Regidoria de Comunicació ha endegat la campanya "Millor a Santa Perpètua" amb l'objectiu de posar en valor el comerç i la restauració del municipi com la millor opció, gràcies a la varietat de comerços, restaurants i serveis que ofereixen una proposta de qualitat, personalitzada i de confiança".

L'Ajuntament ha apostat per una forta visibilització de la campanya, tant online com offline. Els vuit cartells que conformen la campanya es podran veure a les entrades del municipi, els principals eixos comercials, les mini deixalleries i al bus urbà. A les xarxes socials s'ha apostat per una campanya amb clips de vídeo animats amb la imatge gràfica de la campanya que s'aniran difonent durant els pròxims mesos. A més, a l'Informatiu i la ràdio també estarà molt present la nova campanya de sensibilització del comerç i la restauració local, amb anuncis i falques publicitàries.

La campanya busca la complicitat i participació per part dels comerciants i restauradors locals, per aquest motiu, s'ha posat a la seva disposició al web municipal el material gràfic de la campanya perquè ho puguin publicar a les seves xarxes socials i fer-ho visible en els seus establiments.

Foto: La presentació es va realitzar a l'Aula Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]