hola

Ràdio Santa Perpètua ha emès avui dimarts 20 de desembre el darrer espai de la Borsa de treball de 2022. En les seves quaranta intervencions han informat d'unes 320 ofertes de treball. L'objectiu d'aquest espai radiofònic és apropar aquestes ofertes que gestiona el servei de l'Ajuntament de Santa Perpètua i donar-lo a conèixer entre tota la ciutadania.

Cada setmana, els dimarts a les 9.30 h, les responsables de la Borsa de Treball han detallat ofertes, d'empreses perpetuenques en la immensa majoria, que estaven a la recerca de persones candidates a ocupar aquests llocs de treball. La Borsa de treball n'ha gestionat més ofertes que les informades al programa de Ràdio, perquè en alguns casos ja han quedat cobertes entre programes.

Una de les tècniques de la Borsa de Treball és Núria Leiva que ens ha detallat que han estat més de 300 les ofertes informades en aquest espai que també podeu trobar al podcast del web de Ràdio Santa Perpètua.

La Borsa de treball és un servei municipal gratuït. Leiva ha subratllat que cada dia fan entrevistes a persones que es volen apuntar a la Borsa de treball i argumenta que hi ha molt moviment perquè hi ha persones que troben feina i es donen de baixa.Núria Leiva ha subratllat que les persones que es formen a través dels cursos que ofereix la Regidoria de Desenvolupament Local també passen a ser usuaris de la Borsa. La tècnica ha puntualitzat que un tant per cent elevat es col·loquen ràpid al mercat laboral perquè la formació que es dona està molt ben valorada per les empreses.

La Borsa de Treball romandrà tancada del 26 de desembre al 8 de gener. Leiva ha explicat que les empreses amb el tancament de l'any deixen les incorporacions laborals per al gener.


Foto:Plafó d’ofertes de la Borsa a Desenvolupament Local / Regidoria Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]