hola

La multinacional americana Americold ha invertit 13 milions d’euros per ampliar el magatzem refrigerat per al sector de l’alimentació que va obrir l’any 2008 a Santa Perpètua de Mogoda. Amb aquest creixement, que ha suposat la creació de 40 nous llocs de treball, la companyia supera els 6.300m2 de superfície d’aquestes instal·lacions logístiques.

La Generalitat ha informat que aquest projecte d’inversió ha comptat amb el suport i un ajut de 200.000 euros d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-, a través del programa d'ajuts a inversions empresarials d'alt impacte.

Aquest dijous s’han inaugurat les noves instal·lacions, que s'ubiquen al polígon industrial Can Roca. A l'acte va assistir el tinent d'alcaldia de l'Àrea de Territori, Jordi Navarro, L'ampliació ha permès a la companyia nord-americana afegir quatre noves càmeres de congelats, una nova càmera refrigerada, 11 molls de càrrega i capacitat per a 12.000 palets per emmagatzemar productes alimentaris que requereixen temperatura controlada . En total, les instal·lacions poden gestionar fins a 20.000 palets i compten també amb espais per a la preparació de comandes i el seu posterior transport, a banda d’àrees d’oficines, per donar servei a clients d’arreu d’Europa. Amb aquesta ampliació, Americold té actualment 55 treballadors a Santa Perpètua de Mogoda.

Amb seu a Atlanta, Americold compta globalment amb una plantilla de més de 15.000 treballadors i 240 magatzems refrigerats arreu del món. La companyia treballa per a clients de tota la cadena de valor del sector alimentari, posant en contacte productors, processadors, distribuïdors i comercials minoristes, fins a arribar al client final.


Foto: El regidor de Territori durant l'acte protocol·lari de la inauguració / Aj Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]