hola

VEHICLES_ELECTRIC-9496Actualitat - Economia

La primera Mostra de Vehicles Elèctrics va omplir aquest dissabte el recinte firal de Santa Perpètua de nombrosos vehicles d'aquest tipus que un total de quinze concessionaris van posar a disposició de la ciutadania per tal que els provessin i comprovessin els avantatges de conduir-los. Finalment van ser moltes les persones que es van decidir a provar-ne algun. Hi havia turismes, furgonetes, motos, bicicletes, segway, una mena de tricicles. Com a curiositat, un dels segway arribava des dels EUA i era la primera vegada que s'ensenyava a Europa. Aquest vehicle està pensat per la policia i duia tot el kit necessari per aquest cos de seguretat.

L'organització va delimitar diferents circuits per provar els vehicles i també va habilitar un circuit per a motos elèctriques infantils. A la mostra, també van estar exposats dos camions cedits per l'empresa Urbaser i altres vehicles que utilitzen les entitats públiques per al manteniment urbà o la policia local, així com els tres vehicles elèctrics que utilitza l'empresa municipal Mogoda Serveis.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va visitar la mostra acompanyada de la directora general de Qualitat Ambiental del Departament de Territori de La Generalitat, Assumpta Farran, del president del Gremi de Tallers de reparació i venda d'automòbils i recanvis de Sabadell i província de Barceloma, Josep Manel López Beltrán, del president de l'Associació Volt-Tour, Patrick Renau, del director del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras, del regidor de Promoció econòmica de l'ajuntament de Sentmenat, Jordi Torroja, de la diputada al parlament per ICV-EUiA, Marta Ribas i del sotsdirector de relacions d'empreses i institucions de la UPC, David González.

L'alcaldessa va tornar a recordar que l'Ajuntament de Santa Perpètua ha fet una aposta ferma i decidida per al vehicle elèctric i que després de la primera mostra i de presenciar el projecte Silenci es roda! Es reafirma en aquesta aposta. Garcia creu que la implantació del vehicle elèctric "és un projecte a mig termini i que a la localitat estem per bon camí".

L'activitat responia al primer aniversari del CREVE, que ofereix formació continuada per a un perfil professional de futur, segons l'alcaldessa de Santa Perpètua. 

La Primera Mostra del Vehicle Elèctric ha estat organitzada pel servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Perpètua dins del projecte Plataforma de desenvolupament del Vehicle Elèctric a la riera de Caldes, que porta a terme juntament amb els altres municipis de la riera de Caldes: la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat. Moltes persones es van apropar al recinte firal i van provar la diferent tipologia de vehicles que una quinzena de concessionaris van posar a l'abast. Des de l'Ajuntament s'aposta per la continuïtat d'aquesta Mostra.

Foto: imatge de la mostra del vehicle elèctric al recinte firal de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]