hola

CarretonersActualitat - Economia

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, va lliurar divendres 21 de novembre els diplomes acreditatius als participants als dos cursos d'operadors de carretons elevadors i retràctil, organitzats i subvencionats pel Consistori perpetuenc. L'acte va tenir lloc a les instal·lacions del CREVE. Un total de 23 veïns del municipi han participat a les dues accions formatives, que també han constat de pràctiques de conducció dutes a terme a l'empresa perpetuenca Forklif Elevación S.L.

Durant l'acte, celebrat a les instal·lacions del CREVE, els participants van destacar la qualitat de la formació rebuda i es van mostrar agraïts per l'oportunitat de rebre formació i per facilitar la inserció laboral. També van sol·licitar que l'Ajuntament continuï amb aquest tipus d'accions. El docent encarregat dels dos cursos va destacar la tasca i l'esforç de l'Ajuntament de Santa Perpètua per la formació especialment adreçada per a les persones en situació d'atur i va agrair el tracte rebut pel personal tècnic de la Regidoria de Promoció Econòmica i Indústria.

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda va insistir en l'aposta municipal per la formació i l'ocupació i va assegurar que es continuarà en aquesta línia en la mesura de les possibilitats. "La formació continua sent una aposta i un objectiu d'aquest equip de govern, a l'igual que la creació d'ocupació amb els plans d'ocupació i fent un edifici com el Centre de formació per tal de poder ampliar també l'oferta de cursos i obrir-la a més ciutadania", va detallar Isabel Garcia que va afegir "quan més formats estiguin, els nostres veïns, més oportunitats tindran de trobar un lloc de feina; ells han quedat molt contents del curs i la formació rebuda, i nosaltres, com a Ajuntament, continuarem amb aquest objectiu perquè el que volem és anar escurçant les llistes d'atur de les persones i que cada vegada siguin més professionals a l'hora d'accedir a un lloc de treball".

Foto:Imatge de grup dels participants als cursos amb l'alcaldessa, el docent i tècniques de la Regidoria de Promoció Econòmica i Indústria / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]