hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua presentarà aquesta tarda els resultats de l’Agenda Estratègica en un acte que començarà a les 19 hores a la Sala de Plens de l’edifici de l'Ajuntament. Aquesta activitat estava prevista que es celebrés el dimecres passat però es va ajornar arran de la tragèdia de l'avió accidentat als Alps francesos.

L'Ajuntament de Santa Perpètua presentarà el balanç 2012-2014 de l'Agenda Estratègica de Santa Perpètua relacionada amb la producció, innovació i treball, on destaca la posada en marxa de projectes com Logis Riera de Caldes, la plataforma del vehicle elèctric, a la vegada que s'està treballant en la millora de les telecomunicacions en els polígons industrials. Així mateix s'ha constituït l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes i s'ha creat l'Observatori Riera de Caldes.

La col·laboració amb institucions i empreses ha estat un dels eixos de l'Agenda Estratègica on figura també el mòdul d'especialització de Formació Professional (FP) en vehicle elèctric, infraestructures de càrregues de vehicle elèctric , la proposta de baypass de les línies de rodalies R3 i R8 i la col·laboració amb 232 institucions i empreses locals. En l'àrea de desenvolupament futur del municipi s'informa que gairebé 1.400 persones han millorat la seva qualificació professional, s'han aconseguit 1.672 insercions laborals, s'han realitzat cinc mediacions en situació de crisi d'empreses, s'han urbanitzat vuit hectàrees de superfície del parc Central o el Ministeri de Foment s'ha compromès a redactar el projecte de nova estació de la R8. En l'àmbit de la industria i el treball, destaca la construcció del centre de Formació Ocupacional de 1.265 metres quadrats amb capacitat per 213 persones, dotació aulari i taller mecànica de vehicles.


Foto: Instal·lacions del CREVE a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]