hola

El CREVE (Centre de Recursos del Vehicle Elèctric) ha participat en el projecte europeu LEMO i en la cinquena edició d'Expoelèctric que s'ha celebrat el darrer cap de setmana a Barcelona. L'objectiu principal del projecte LEMO és augmentar la qualitat de l'ensenyament i l'aprenentatge en la Formació Professional a partir del desenvolupament d'un innovador mòdul d'educació "Mobilitat Elèctrica".

Pretén impulsar noves formes d'ensenyament i aprenentatge, la transferència i difusió de bones pràctiques entre les escoles europees de Formació Professional i l'enfortiment de les connexions entre l'educació FP i el mercat laboral, enfocat al camp de la e-mobility. El CREVE, convidat per la Fundació RACC, ha participat junt a professors de Formació Professional de Finlàndia, Eslovènia i Croàcia.

D'altra banda a Expoelectric, el CREVE ha participat amb una ponència sobre el manteniment dels vehicles elèctrics i la seva experiència en aquest àmbit , tant en la formació i reciclatge de treballadors com en el suport a les empreses. Patrick Renau, expert col·laborador del CREVE, ha explicat l’experiència del Centre donat que està portant a terme, per primera vegada en Catalunya, la incorporació de coneixements de vehicle elèctric en els Graus Mitjans de Formació Professional d’Instal·lacions Elèctriques i Electromecànica de vehicles automòbils. Aquesta aportació, segons explica la Regidoria de Desenvolupament Local és un reconeixement a la trajectòria innovadora del CREVE i a l’esforç que els Ajuntaments de l'eix de la riera de Caldes estan realitzant.


Foto: Instal·lacions del CREVE / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]