hola

Promoure l’ocupació en el sector de la logística com a motor de creixement de l’activitat econòmica en el territori de l'Eix de la Riera de Caldes ha estat l'objectiu del programa Logis ocupació 2015-2016 que es va clausurar el 15 de juliol en un acte que es va celebrar al CREVE ( Centre de Recursos del Vehicle Elèctric).

Un total de 133 persones han participat en les diferents accions de formació i inserció per a la millora de la ocupabilitat en el sector dels serveis logístics i activitats afins. Al programa, fruit de la concertació público-privada també han participat 51 empreses. El projecte ha estat dissenyat i impulsat per l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en representació dels ajuntaments adherits a l’AMERC, Associació de Municipis de l'Eix de la riera de Caldes i ha estat cofinançat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Santa Perpètua i Caldes de Montbui. Les accions formatives s'han dissenyat a partir de les necessitats expressades pel teixit productiu local.

El programa s'ha adreçat a persones en atur majors de 45 anys, aturats de llarga durada i joves fins 29 anys. El regidor de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Joan Alcántara, va lliurar el diploma acreditatiu als participants de Logis Ocupació i va destacar la importància de la formació en la conjuntura econòmica actual. També va afirmar que el govern municipal continuarà apostant per les accions formatives per millorar l'ocupabilitat al territori.


Foto: Els participants i organitzadors del programa Logis es van fer una foto de familia davant el CREVE / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]