hola

CREVE

L’Ajuntament de Santa Perpètua participarà en un projecte d’especialització i competitivitat territorial de mobilitat, liderat per l’Ajuntament de Granollers. La Regidoria de Desenvolupament Local ha assenyalat que la bona experiència en el desenvolupament d’accions de suport al vehicle elèctric han facilitat la col·laboració perpetuenca en aquest programa, que consta de tres subprojectes dedicats a la mobilitat sostenible i eficient, a les indústries del motor i del motorsport i a la mobilitat i autonomia personal de les persones grans.

Santa Perpètua participarà en el subprojecte de mobilitat sostenible i eficient amb l’estratègia de desenvolupament del vehicle elèctric a la riera de Caldes i una actuació de qualificació professional i innovació en el vehicle elèctric. Entre les accions que es desenvoluparan en aquesta operació es donarà suport al sector de la mobilitat elèctrica i al teixit empresarial i les institucions locals per al canvi vers la mobilitat elèctrica, la millora de les dotacions tècniques i per a la formació, el reciclatge i l’especialització al voltant de la mobilitat elèctrica, i la realització d’una infraestructura funcional i demostrativa de recàrrega de vehicle elèctric amb fonts renovables.

Altres administracions i empreses participants en el projecte són els ajuntaments de Montmeló i Parets, l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona i el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC). Els projectes d’especialització i competitivitat territorial són iniciatives impulsades pels agents del territori i liderades per les entitats públiques locals que compten amb el finançament del Programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), segons ha explicat la Regidoria de Desenvolupament Local.


Foto: Instal·lacions del CREVE / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]