hola

2020 03 13 TANCAMENT SERVEIS MUNICIPALS PER PREVENCIO COVID 19 7497

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha publicat un Ban amb les mesures que està prenent l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda davant la crisi sanitaria provocada pel coronavirus. La primera edil ha detallat que l'objectiu és evitar els contagis, garantir la seguretat de les persones i redir la pressió sobre els serveis sanitaris. Isabel Garcia també ha detallat que es garanteixen els serveis essencials i que es treballa internament per tal de minimitzar l'impacte davant d'aquesta greu situació.

 



BAN D'ALCALDIA

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha declarat la fase d'Emergència 1 del del Pla d'Emergència Municipal, en coherència amb l'activació del PROCICAT per part de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la situació causada pel coronavirus Covid-19. El Comitè d'Emergència Municipal es reuneix a diari per fer el seguiment de la situació, tant pel que fa a l'àmbit de la ciutat com de l'organització municipal i dels serveis que s'ofereixen a la ciutadania.

Amb l'objectiu d'evitar al màxim els contagis, garantir la seguretat de les persones i contribuir a reduir la pressió sobre els serveis sanitaris, el Consistori ha adoptat una sèrie de mesures que es recullen en aquest Ban d'Alcaldia. El període de vigència inicial de les mateixes és de quinze dies a comptar des d'avui, d'acord amb les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, però es podrien prorrogar en funció de l'evolució de l'emergència sanitària.

PRIMER. - Tancament dels següents equipaments municipals i suspensió de les activitats que s'hi duen a terme al Casal d'Avis de la plaça de la Vila, Club Edad de Oro, Biblioteca, centres cívics, escoles bressol municipals, Escola Municipal de les Arts, Escola d'Adults, Programa d'Acompanyament Educatiu, La Promotora, Punt Jove, instal·lacions esportives municipals i els mercats ambulants de dijous i dissabte.

SEGON .- L'Ajuntament reforçarà aquells serveis que es consideren essencials (administració, serveis sociosanitaris municipals, brigades, neteja i vigilància). No obstant, durant el termini que sigui necessari d'acord a l'evolució de l'emergència, no hi haurà atenció directa al públic en les dependències municipals, excepte en casos d'urgent necessitat i respectant les mesures de seguretat establertes.

Per a qualsevol consulta o tramitació, la forma prioritària serà a partir dels següents canals:

Web municipal: http://www.staperpetua.cat

Seu electrònica: https//seu.staperpetua.cat

Adreça electrònica: oac@staperpetua.cat

Telèfon: 93 574 32 34

Xarxes socials municipals:

@AjuntamentSPM, @linformatiuSPM i @policiaSPM (twitter)

@radiosantaperpetua (facebook)

@linformatiuspm (instragram)

TERCER. - Es recomana a totes les entitats, associacions, col·lectius, empreses i organismes que planifiquin alternatives per a totes aquelles activitats que tinguin previstes en les properes setmanes i que prengui totes les mesures dictades per la Generalitat i els organismes competents.

QUART.- Es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per adoptar totes les mesures necessàries per reduir la propagació del coronavirus I a seguir les instruccions que s'ofereixen al Canal Salut de la Generalitat i emeses per les autoritats competents. També es fa una crida a la ciutadania a consultar informació oficial i no deixar-se endur ni reproduir rumors o notícies falses o tendencioses.

CINQUÈ.- Es vol transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de la ciutadania, amb el compromís de seguir aportant informació actualitzada i transparent. L'Ajuntament efectua un seguiment constant de les mesures adoptades per les diferents administracions competents i de la incidència en el nostre municipi.

Isabel Garcia Ripoll

Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda

Santa Perpètua de Mogoda, 13 de març de 2020

 

Foto: parcs sense usuaris, el dia 13 de març de 2020 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus