hola

Les sancions per incompliment de les mesures del decret de l’estat d’alarma a Santa Perpètua han anat augmentat per culpa d’un grup minoritari de persones que sembla no entendre la gravetat de la situació. Entre els dies 16 i 23 de març, Policia Local i Mossos d’Esquadra havien fet a la nostra localitat un total 259 identificacions de persones que estaven al carrer. D’aquestes, els agents han interposat 157 sancions.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, va fer públiques aquestes dades en el decurs de l’edició especial del programa Línia Directa amb l’alcaldessa, que va tenir lloc dimarts des de la Sala de plens. La primera edil va especificar que la majoria de sancions havien estat interposades per la Policia Local, un total de 108, mentre que els Mossos havien sancionar 49 casos.

L’alcaldessa va manifestar que la majoria de la ciutadania està complint amb les mesures que dicta el confinament i que això es veu als carrers, però va lamentar que un grup minoritari no acaba de respectar les normes.

Les sancions a les persones, seguint la Llei de Seguretat Ciutadana en estat d’alarma, poden comportar multes per desobediència d’entre 601 i 30.000 euros. En el cas d’establiments, es regeixen per la Llei de Salut Pública i, en aquest cas, les multes són de quanties a partir de 3.000 euros.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus