hola

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua demana a la ciutadania que no deixi roba ni sabates en la bústia del Rober de Càritas durant els dies de confinament.

Malgrat que s’ha penjat un cartell on es sol·licita a la població que no deixi la roba, alguns ciutadans fan cas omís a la petició i ho deixa a la vorera, el que origina un problema de salut pública. Aquesta petició també es fa extensible als contenidors que l’ong Humana té a Santa Perpètua.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha fet una crida per tal que la ciutadania que disposi de roba per donar a Càritas la guardi a casa mentre duri el confinament. Bajo ha recordat que la bústia està tancada perquè el servei roman tancat, segons el decret de l’estat d’alarma.

Ana Bajo ha explicat que les bosses cauen de la bústia tancada al terra i això provoca que el personal de l’empresa municipal Mogoda Serveis hagi de llençar aquestes donacions a les escombraries perquè són un risc d’infecció. La regidora de Serveis Socials prega que aquestes bosses es guardin a casa fins que torni la normalitat.

Foto: Rober de Càritas / Serveis Socials

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus