hola

La Xarxa de Centres Cívics ha posat en marxa una plataforma en línia que permet continuar impartint moltes de les activitats que es venien fent als centres. L’objectiu és continuar donant servei a la ciutadania a través de mitjans telemàtics durant el període en el qual no es poden oferir les activitats a causa de la pandèmia.

La plataforma és oberta a tota la ciutadania, estigui o no inscrita a les activitats de la Xarxa, i ofereix un ventall d’activitats de diferents disciplines on tothom que vulgui podrà accedir i triar l'activitat i sessió que vol fer en l'horari que més li convingui. Els continguts s’aniran renovant setmanalment, de manera que cada set dies es presentaran noves sessions, tot i que les antigues també es podran recuperar i veure sempre que es vulgui.

El docents que dirigeixen les propostes telemàtiques són en la seva majoria els mateixos que imparteixen les activitats presencials als centres cívics. Es pot accedir a la plataforma d'activitats en línia de la Xarxa de Centres Cívics en aquest enllaç i al facebook de la xarxa de centres cívics amb l’usuari i contrasenya xccspm2020.

La eina permet continuar amb les activitats dels centres cívics en línia

La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, ha explicat que es volia unificar i oferir totes les activitats a través de la mateixa eina i que a la plataforma es trobaran sessions d’activitats organitzades per la Xarxa de Centres Cívics i que passen per qigong, ioges, estiraments, bachata i salsa, pilates, hipolates o zumba, entre d’altres.

Un dels avantatges de la plataforma és l'accès en qualsevol moment del dia a aquestes classes. Les sessions que es trobaran a la plataforma de la Xarxa de Centres Cívics són fetes pels mateixos docents que feien les classes als equipaments.

La responsable de la Xarxa de Centres Cívics ha indicat que als usuaris se’ls ha enviat un mail per explicar-los la posada en marxa d’aquesta plataforma i com accedir-hi. La plataforma és oberta a tothom i gratuïta i que pot ser una bona manera de provar altres disciplines o de conèixer algunes de les coses que habitualment es fan als centres cívics



Foto: una de les activitats de la xarxa de Centres Cívics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus