hola

La Federació Catalana de Patinatge ha decidit donar per acabades totes les competicions d’hoquei patins i ajornar fins al setembre les de patinatge artístic. Aquesta decisió afecta al Club Hoquei Santa Perpètua i al Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua.

Davant de la pròrroga de l'estat d'alarma i la dificultat per reprendre les competicions, el Comitè Català d'Hoquei Patins ha decidit tancar la temporada proclamant campions als líders de la primera volta i sense descensos. Per la seva part, el Comitè Català de Patinatge Artístic reprograma totes les competicions ajornades o suspeses a partir del mes de setembre sempre que les autoritats esportives i sanitàries ho permetin.

El president del Club Hoquei Santa Perpètua, Joan Subirats, ha destacat la gran temporada que estava fent el primer equi

La temporada s’ha acabat per als equips del Club Hoquei Santa Perpètua. La Federació ha decidit que les lligues no es reprenguin proclamant campions als líders de la primera volta i sense descensos.

Foto:Ha acabat la temporada del CH Santa Perpètua  / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus