hola

 

La Regidoria de Comerç ha informat que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat ha publicat avui les bases de la convocatòria de subvencions 2020. Els establiments interessats podran presentar les seves sol·licituds a partir de les 0 hores d’aquest dijous 30 d’abril.

Les bases preveuen en el seu ‘Programa 3’ ajuts als establiments comercials que poden arribar als 2.500 euros. Entre els requisits, es valora la suspensió de l’activitat o bé la reducció de la facturació de com a mínim d’un 70% en els mesos de març i abril respecte l’any anterior i l’adhesió a les campanyes de reactivació del sector comercial del CCAM.

El CCAM preveu set programes: suport a les entitats representatives del sector del comerç; suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda; reactivació del comerç; suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments; reactivació de la moda; reactivació de l’artesania; i suport a ens locals en l’àmbit del comerç i l’artesania.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del web del CCAM. Des de la Regidoria de Comerç, es detalla la importància de presentar la documentació el més aviat possible ja que els ajuts es concediran per ordre d’arribada i resolució.

Més informació a la web del Consorci del Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

Bases de la convocatòria

Resum del programa de subvencions 2020 de la CCAM (pdf)

FAQs. Preguntes i respostes més interessants sobre les subvencions 2020 de la CCAM (pdf)

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus