hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, per quarta ocasió des del decret de l’Estat d’alarma, respondrà en directe les preguntes de la ciutadania a través del programa radiofònic Línia directa amb l’alcaldessa. La propera emissió tindrà lloc aquest dimarts 5 de maig a les 18 hores.

L’espai es podrà seguir a través del 107.0 FM, online al web de l’emissora radio.staperpetua.org, a través del Facebook @radiosantaperpetua i del compte Instagram de l'Informatiu (@linformatiuSPM). Un cop finalitzi, el vídeo es penjarà al canal youtube de l’Ajuntament ComunicacióSPM.

Les persones que vulguin enviar la seva consulta abans de l’inici del programa podran fer-ho al facebook de la ràdio, al whatsapp 608748018, al correu radio@staperpetua.cat i a través del compte d’Instagram de l’Informatiu. Aquestes mateixes opcions continuaran obertes durant la seva emissió.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, el Línia directa amb l’alcaldessa s’ha emès amb periodicitat quinzenal, des del 24 de març i des de la Sala de Plens. La de dimarts vinent serà la quarta edició d’aquest espai.

En l’última emissió, que va tenir gairebé 200 seguidors a través de facebook i instagram, l’alcaldessa Isabel Garcia, va respondre una quarantena de preguntes.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus