hola

L’Hospital de Mollet, centre sanitari de referència de Santa Perpètua, ha informat que l’hospitalització per Covid19 a l’equipament suposa actualment el 25% de la capacitat total del centre i que s’ha pogut concentrar en una única unitat d’hospitalització. En un comunicat, l’Hospital informa que a data d’avui hi ha ingressades 39 persones amb Covid19, concentrades en una única unitat d’hospitalització. També ha detallat que les altes acumulades sumen quasi 490 persones i que, en relació a la setmana passada, només s’ha registrat una defunció.

L’Hospital ha manifestat la voluntat d’anar recuperant l’activitat habitual i que la Covid-19 quedi com una «activitat residual». «L’inici de la reprogramació d’algunes consultes externes, gabinets i cirurgies ambulatòries també s’ha mantingut i s’ha anat augmentant progressivament al llarg d’aquesta setmana», detalla el comunicat que afegeix que «s’ha prioritzat l’atenció pacients preferents o urgents i que no tinguessin símptomes ni contacte estret amb cap persona amb Covid-19».

Per tal d’assegurar aquesta desescalada amb seguretat, l’Hospital ha posat en marxa diferents controls d’accés via telefònica i presencial. Tampoc es permetrà de moment l’accés d’acompanyants si no és absolutament imprescindible.

L'Hospital de Mollet és el centre de referència de les poblacions de Mollet del Vallès, La Llagosta, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus