hola

La pandèmia de la Covid19 ha fet canviar el sistema de preinscripcions per a les escoles bressol municipal, que seran del 13 al 22 de maig, al igual que les de Primària i Secundària obligaròria. Les preinscripcions seran telemàtiques a través de la pàgina web municipal staperpetua.cat. A partir de demà dia 13 de maig es trobarà un slider identificatiu del període de preinscripcions. Allà es derivarà cap a les dues preinscripcions escolars que estaran vigents amb la informació de la Generalitat relativa a segon cicle d'Infantil, Primària i ESO i la d'escoles bressol.

Aquest any coincidiran amb les sol·licituds de plaça al segon cicle d'Infantil, Primària i Secundària Obligatòria. L'Ajuntament de Santa Perpètua disposa de tres centres de 0 a 3 anys, les escoles bressol municipals Can Folguera (plaça de Federico García Lorca), Els Pins (carrer de la Baronia) i L'Espiga (avinguda de Barcelona). De cara al curs 2020-2021, l'Ajuntament oferta 151 places vacants. Hi ha disponibles vint-i-quatre places per a lactants (vuit a cada escola), 80 d'un any i 47 de dos anys.

Les inscripcions seran telemàtiques al web de l'Ajuntament de Santa Perpètua

El contingut de les preinscripcions a les escoles bressol municipals inclourà els formularis a emplenar i els passos a seguir. Per realitzar la preinscripció telemàtica es necessiten tres documents: la sol·licitud específica d’Escola Bressol Municipal, una declaració responsable dels criteris presentats i una instància electrònica que també caldrà emplenar que serà el document que s'enviarà i en la qual caldrà adjuntar els altres dos documents.

A més, com que tampoc es va poder fer la jornada de portes obertes, l'Ajuntament de Santa Perpètua oferirà la possibilitat de fer unes visites virtuals als tres centres gràcies a tres vídeos elaborats pel personal de les escoles bressol municipals.


En el cas que sigui del tot impossible fer la preinscripció de manera telemàtica, es podrà demanar de fer-la presencialment els dies 21 i 22 de maig. En aquest supòsit, cal trucar al telèfon de l'Ajuntament 93 574 32 34 i demanar cita prèvia. Es demana a les persones que l’hagin de fer presencial que portin la documentació emplenada o bolígraf propi i tota la documentació requerida a més de guants i mascaretes.

 

Foto: imatge d'arxiu d'una escola bressol / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus