hola

SPSolidària s'ha mostrat totalment d'acord amb el manifest Cooperació contra el coronavirus de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat i ha volgut deixar constància que "sense el suport del municipalisme, molts del projectes de cooperació no s'haguessin fet mai". L'ONGD local recorda, en un comunicat a través de les xarxes socials que fa molts anys que rep subvencions del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per poder realitzar projectes de codesenvolupament en els pobles d'origen de veïnat de Santa Perpètua.

L'entitat comparteix la idea del manifest que «reforçar l’acció global dels governs locals impulsant polítiques de cooperació amb els municipis d’altres països és vital perquè aquests puguin respondre als mateixos desafiaments globals» i més en una situació d'emergència sanitària global com la que estem vivint amb la Covid-19. Per a SPSolidària «abandonar la població dels països del sud a la seva sort no és una opció» i com diu el manifest en la seva conclusió «Fins que tots estiguem fora de perill ningú estarà fora de perill. Només ens en sortirem junts actuant globalment».

També aplaudeix l'adhesió de l'Ajuntament de Santa Perpètua a aquest manifest i també el de l'alcaldessa, Isabel Garcia, a títol individual i anima a tots els membres de la Corporació local a signar aquest document.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus