hola

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, al segon cicle d'Infantil (P3), Primària i Secundària Obligatòria, segons el calendari fixat per la Generalitat. Al nostre municipi la majoria de les preinscripcions s'han realitzat de manera telemàtica i han estat molt poques les famílies que han demanat cita per poder fer-la de manera presencial, segons ha informat la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Des d'Educació s'ha pogut comprovar aquests dies com hi ha famílies amb infants que haurien de començar P3 que davant de la incertesa de la situació actual motivada per la Covid-19 i pel fet que el Cicle Infantil no és obligatori no han fet la preinscripció. Es fa una crida perquè es realitzi aquest tràmit ja sigui de manera telemàtica o telefonant al centre escollit en primera opció durant tot el dia d'avui.

El regidor d'Educació, Pere García, subratlla que d'aquí al setembre la situació s'anirà aclarint però que és ara el moment de fer la preinscripció perquè la Generalitat pugui dotar a cada centre amb els recursos i professionals que necessitarà segons l'alumnat matriculat. García ha subratllat que quan comenci el curs cada família matriculada podrà optar per portar el seu infant a l'escola.

Si ve el cicle d'Infantil no és obligatori, és una etapa molt important en la vida dels infants i està demostrat que és molt convenient per a la seva formació educativa i social, segons apunten des de la Regidoria d'Educació. Les famílies que encara no han preinscrit als seus fills i filles a P3 de cara al proper curs tenen tot el dia d'avui per fer-ho via telemàtica o via telefònica amb el centre escollit.

Podeu consultar la informació de la preinscripció escolar al següent enllaç


Foto: Un aula de l'Escola Santiga / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus