hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost de Béns Immobles (IBI) i a la taxa per a la gestió dels residus municipals a causa de la situació derivada de la declaració de l’Estat d’Alarma provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. L’objectiu és minimitzar l’efecte econòmic als contribuents i facilitar el compliment de les obligacions tributàries.

En el cas de l’IBI, per als rebuts no domiciliats, el termini voluntari es prorroga i finalitza l’1 de setembre, mentre que abans acabava el 6 de juliol. Pel que fa a la domiciliació bancària, s’han modificat també els rebuts fraccionats. Ara es procedirà al cobrament en les següents dates: el primer termini, el 2 de juny (abans era el 4 de maig); el segon, el 3 d’agost; el tercer, l’1 d’octubre; i el quart, i darrer, l’1 de desembre. Aquest mateix termini s’ha establert per a la taxa de residus domèstica.

El Consistori també va prorrogar fins el 2 de juny el cobrament de l’impost de vehicles. En aquesta data, també es realitzarà el pagament dels rebuts domiciliats.

Taxa de residus comercial

L’Ajuntament també ha modificat la taxa de residus comercial i ha traslladat el cobrament entre els dies 1 de setembre i 1 de desembre, ambdós inclosos per als rebuts no domiciliats. Les dates de cobrament per als rebuts domiciliats seran: el primer termini, l’1 de setembre; el segon, l’1 d’octubre; el tercer, el 2 de novembre; i el quart, i darrer, l’1 de desembre. El Consistori ha considerat adaptar el termini de cobrament d’aquesta taxa ja que moltes activitats han hagut de tancar per causa de força major i espera que la situació provocada per la Covid-19 millori i que puguin reprendre la seva activitat.

L’Oficina de Gestió Tributària de la Diputació continua tancada. L’atenció al contribuent es manté per via telemàtica a través del web orgt.diba.cat i al telèfon 93 202 98 02.


Foto: Vista aèria de Santa Perpètua / Ajuntament 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus