hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí inicia la desescalada el 15 de juny amb la posada en marxa del servei de préstec amb cita prèvia. Els usuaris hauran de demanar hora a través d'un formulari disponible a través de les xarxes socials de la Biblioteca o trucant al telèfon 93 560 62 22. Pel que fa a les devolucions, els retorns es faran únicament a través de la bústia de retorn i durant l'horari d'atenció: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores i els dimarts de 10.30 a 14 hores.

Per a la recollida de documents, caldrà portar el carnet de la biblioteca i avisa que "és important evitar aglomeracions i, per això, es demana anar a l’hora acordada". Per a la realització del préstec no és podrà accedir a la biblioteca, el préstec es farà sense entrar a l’edifici.

Els usuaris de la Biblioteca que tinguin pendent la recollida d'un document hauran de demanar igualment cita prèvia. El termini per recollir les reserves s'ha ampliat fins al 22 de juny i els préstecs estan allargats fins al 31 de juliol.

Tots els llibres que es retornin a partir del dilluns 15 de juny es posaran en una quarantena de 14 dies per això, en el cas que algun usuari tingui reservat un llibre que ara entrarà en quarantena, des de la Biblioteca s'avisarà quan el document estigui disponible per passar-lo a buscar. El préstec interbibliotecari continua encara suspès.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que des del 15 de juny es podrà demanar cita prèvia exclusivament per al servei de préstec. Gásquez ha explicat que l'horari de la Biblioteca també ha variat. Si només es vol retorn documents caldrà fer-ho en l'horari d'obertura i a la bústia com ha recordat la directora de la Biblioteca que recomana no tenir presa perquè estan allargats fins al 31 de juliol.

Míriam Gásquez ha demanat comprensió ja que el servei es prestarà a la porta de l'equipament i els llibres retornats estaran en quarantena durant dues setmanes abans de poder-los manipular. La directora de la Biblioteca ha explicat que s'anirà reprenent els serveis "de mica en mica a mesura que es puguin garantir les mesures d'higiene i seguretat de la plantilla i dels usuaris" i, per això, s'ha establert un protocol complexe.


Foto: La Biblioteca Municipal reobre el servei aquest dilluns 15 de juny / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus