hola

Els Campus poliesportiu i de hip hop que organitza la Regidoria d’Esports van començar aquest dimarts 25 de juny amb un total de 377 inscrits. L'activitat té lloc a les diferents instal·lacions esportives municipals fins al 26 de juliol.

Des de la Regidoria d'Esports han apuntat que es mantenen les xifres de l'any passat quan es van inscriure 375 joves i han volgut destacar la gran quantitat de noies i nois de primer de l'ESO que han optat per aquesta oferta lúdico-esportiva. Les inscripcions s'han fet per cada setmana. La de major afluència serà la propera, de l'1 al 5 de juliol, amb 353 participants.

L’horari del campus és de 9 del matí a una del migdia. El Campus de hip hop està adreçat a infants i joves de tercer de Primària a fins a tercer d’ESO i disposa d’activitats com funky, hip-hop, comercial dance, líric, expressió corporal, acrobàcies, així com activitats aquàtiques com aquagim i bany lliure. Per a aquesta opció han optat 60 joves.

Per la seva banda, el Campus esportiu està adreçat a alumnat de tercer de Primària a Batxillerat. En aquest campus es desenvolupa la pràctica d’esports d’equip: futbol sala, bàsquet, volei i handbol; la pràctica d’esports amb aparells: tennis, tennis taula, bàdminton, hoquei i beisbol i esports tradicionals com les bitlles catalanes i la petanca. A més, es realitzarà natació i jocs aquàtics. En els dos campus també es faran sortides.


Foto: La Piscina Municipal és un dels espais del Campus poliesportiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]