L'esportista perpetuenca Laura Vicente va guanyar ahir la final dels World Roller Games d'hoquei patins femení amb la selecció espanyola, que es va imposar per 5 a 8 a Argentina en partit jugat al Palau Blaugrana.

Espanya va inaugurar el marcador al minut 4. Argentina va empatar al minut 9, però, de seguida, les espanyoles van tornar a marcar. Les argentines van empatar, però, abans del descans, va arribar el tercer gol d'Espanya. Durant la primera part, va defensar la porteria espanyola Laura Vicente, que va estar molt bé.

A la segona part, Argentina va posar el 3 a 3 al marcador, però el combinat espanyol va reaccionar ràpidament amb dos gols. Després, va arribar el 4 a 5, Espanya va marcar el 4 a 6 i Argentina va fer el 5 a 6. En el darrer tram del partit, l'equip espanyol va sentenciar amb dos gols més.

Espanya ha fet un gran Mundial i ha guanyat tots els partits que ha disputat. A la primera fase, va acabar primera del grup A després de batre Suïssa per 9 a 0, Xile per 2 a 3 i França per 7 a 0. En quarts de final, es va desfer d'Alemanya per 0 a 7 i, en semifinals, va derrotar Itàlia per 2 a 4.

Aquest ha estat el setè Mundial per a Espanya, que lidera el rànquing, i el tercer seguit. És el tercer Mundial per a Laura Vicente.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]