hola

La Regidoria d’Esports iniciarà el 30 de setembre una nova temporada dels cursos d’activitats físiques i aquàtiques dirigides per a persones en edat escolar, per a adults, per a gent gran i per a esport adaptat. Des del 16 de setembre, les persones abonades disposen de la piscina coberta en horari de 7 a 22 hores i, des del 4 de setembre, del gimnàs del Pavelló de les 8 a les 23 hores. Les persones interessades es poden inscriure al Pavelló d’Esports durant tot el curs.

En relació a les activitats en edat escolar, continua, un any més, l'Escola esportiva, el tennis, el hip-hop, els cursets de natació i el ciclisme per a joves en diferents horaris i dies. En aquesta ocasió, el Servei d’Esports posarà en marxa un nou grup de hip-hop per a infants de P4 i P5, nascuts els anys 2015 i 2014. L’activitat es realitzarà els dilluns i dimecres de les 17.15 a les 18.15 hores. La primera classe tindrà lloc el 30 de setembre. Amb aquesta activitat, els infants s’iniciaran en el ball coreografiat, des d'una vessant lúdica i recreativa. A més de passar-s’ho bé, estimularan les seves capacitats coordinatives.

En les activitats per a adults, el Servei d'Esports segueix oferint una àmplia i variada oferta d'activitats físiques i d'aigua orientades a combatre el sedentarisme i millorar la salut d'aquest col·lectiu. Entre aquestes activitats, hi ha el ciclisme indoor, el fit pump, el pilates, el zzumba, el Crosfitt, l'aiguagim i cursets de natació, així com l'ús del gimnàs del Poliesportiu equipat amb diferents aparells de força i cardiovasculars.

També s'iniciarà l'activitat de l'esport per la gent gran i l'activitat de la natació adaptada adreçada a les persones amb diversitat funcional que té lloc a la piscina els dissabtes pel matí.
Per accedir a fer activitat física, el Servei d'Esports ofereix tres modalitats: l'abonament bàsic de piscina o de pavelló amb un preu de 26,10 euros, l'abonament complet de 31,30 euros i els cursos específics d'activitat física i de piscina amb preus a partir de dotze euros.


Foto: Imatge d'arxiu de cursets de natació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]