El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 2 a 4 contra el Tona B. Els perpetuencs van fer un partit força fluix i van ser superats clarament pels visitants.

Durant la primera part, pràcticament no hi va haver ocasions de gol. El Tona B va inaugurar el marcador al minut 27 i, amb el 0 a 1, es va arribar al descans.

A la segona part, van passar moltes coses. Al minut 17, el Tona B va enviar un xut al pal. Al minut 22, Capell va fer una gran intervenció per evitar el 0 a 2, però els visitants van aprofitar un córner per tornar a marcar.

Poc després, el Santa Perpètua B es va quedar amb un home menys per la doble groga que va veure Mestres. Al minut 27, el Tona B va fer el 0 a 3 en transformar un penal.

El Santa Perpètua B va intentar reaccionar i Ferrandiz va fer pujar al marcador l’1 a 3 al minut 32. Tres minuts després, els visitants van aconseguir l’1 a 4.

El Santa Perpètua B va tancar el marcador al minut 41 gràcies a un penal transformat per Xavi. El mateix Xavi va estar a punt de marcar poc després, però el porter del Tona B ho va evitar.

Abans d’acabar el partit, Sergi també va ser expulsat per doble groga.

L'entrenador perpetuenc, Juan Pedro Verjaga, explicava que havien jugat el pitjor partit de la temporada.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran al camp del Llorençà i el dia 5 disputaran el partit ajornat contra el Seva.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]