El primer equip de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a tres gols a casa contra l'Argentona en un partit boig amb tres expulsats, dos penals i en el qual podia haver guanyat qualsevol dels dos equips.

El Santa Perpètua va recuperar per a aquest enfrontament a Víctor i Alan, mentre que Adri va ser baixa.

L'Argentona va tenir una ocasió molt clara al començament per avançar-se, però entre Adán i Cata van impedir que la pilota entrés a la porteria local. Al minut 6, el Santa Perpètua va fer l'1 a 0. Gago va aprofitar una centrada de Suárez des de l'esquerra per avançar els locals.

Al minut 24, Dani es va quedar sol davant del porter, però no el va poder superar. Un minut després, Víctor Durán va marcar el 2 a 0.

A la mitja hora de joc, Veraguas va disposar d'una oportunitat molt clara, però el porter de l'Argentona va evitar el gol.

Els visitants van retallar diferències en aprofitar un penal molt dubtós. L'Argentona va buscar l'empat abans del descans. Adán va intervenir amb encert en una ocasió, un davanter va xutar creuat en una altra acció i, finalment, al minut 46, va arribar el 2 a 2.

A la segona part, l'Argentona va sortir més fort, però el Santa Perpètua es podia haver avançat novament al minut 5. Dani es va plantar davant del porter, però abans que xutés amb moltes opcions de fer gol un defensa li va treure la pilota.

Al minut 8, l'Argentona va aprofitar una falta indirecta dins de l'àrea per aconseguir el 2 a 3.

L'Argentona va veure com li expulsaven dos jugadors per doble groga, un al minut 18 i l'altre al 30. El Santa Perpètua es va llençar sobre la porteria visitant i, al minut 38, Víctor va empatar en transformar un penal. Tres minuts després va ser expulsat Isaac.

En els darrers instants, els dos equips van tenir una ocasió cadascun per desnivellar el marcador. Al minut 46, Adán va enviar a córner un llançament molt perillós, i, al 47, Gago va xutar fora per molt poc, quan ja es cantava el gol a la graderia.

L'entrenador perpetuenc, Óscar Castel, entenia que havien perdut dos punts.

El proper cap de setmana, el conjunt de la nostra localitat jugarà al camp del Canyelles.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]