El primer equip femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre el cap de setmana per 4 a 2 al camp del cuer, el Cabanes, i encadena tres jornades seguides sense guanyar amb dues derrotes i un empat. El Cabanes va inaugurar el marcador al minut 39 i amb el resultat d'1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, les perpetuenques van encaixar tres gols més. Amb el 4 a 0 al marcador, el Santa Perpètua va maquillar el resultat en els darrers minuts amb dos d'Abigail. El conjunt perpetuenc és novè amb 14 punts i la propera jornada rebrà la visita del Montcada, que és onzè amb 11 punts.

Victòria del conjunt de Tercera Catalana

El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 1 a 4 al camp de l’Ametlla del Vallès. És el tercer triomf de la temporada per al conjunt perpetuenc.
Els de la nostra localitat van ser superiors en un duel que enfrontava dos equips de la zona baixa de la classificació.

Sergi Fernández va fer el primer gol de penal al minut 11. Xavier Verjaga va marcar el 0 a 2 al minut 19. A la segona part, al minut 60, Sergi Corral va fer el 0 a 3. L’Ametlla va retallar les diferències i Roger Montilla va tancar el marcador al minut 89.

El Santa Perpètua B és antepenúltim amb nou punts i la propera jornada jugarà a casa contra el Castellterçol, que és tretzè amb 14 punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]