El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va perdre dissabte a casa per 4 a 5 contra el penúltim classificat, la Garriga. És la segona derrota seguida que encaixen els de la nostra localitat, que ja havien perdut la jornada anterior a la pista del cuer, el Jonquerenc.

El Dalmec va ser clarament superior a la primera part. Els perpetuencs van disposar de moltes ocasions de gol, però, al descans, només guanyaven per 1 a 0. El gol el va fer Eloy.
Durant els primers minuts de la segona part, els visitants van estar molt encertats en atac. Entre el minut 4 i el 7, van fer tres gols.

Al minut 10, Marc va enviar un xut al pal. Un minut després, un defensa va treure un llançament de Joel que ja havia superat al porter. El 2 a 3 el va marcar Joan al minut 12. Joel va empatar tres minuts més tard, però la Garriga va fer el 3 a 4 de seguida.

Al minut 16, Joan va marcar el 4 a 4 aprofitant una falta directa. Els locals buscaven el gol de la victòria i Joel es va trobar en dues ocasions amb el porter de la Garriga. Els visitants van establir el definitiu 4 a 5 al minut 22 en un contracop. Els perpetuencs van insistir en els seus atacs, però ja no van trobar més el camí del gol.

Aquest ha estat el darrer partit de l'any 2019 per als perpetuencs. El seu proper compromís de lliga serà al gener a la pista del Masies de Voltregà.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]