El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte contra el Cirera per 1 a 2 en el debut a la banqueta perpetuenca de José Miguel Astasio "Cuni".

És la tercera derrota seguida que pateix el conjunt local en la seva pitjor ratxa de la temporada.

Durant el partit, hi va haver poques ocasions de gol. Al minut 20, Veraguas va fer l’1 a 0. Deu minuts després, els visitants van empatar.

Al minut 5 de la segona part, Adán, ben col·locat, va aturar una falta amb perill dels visitants. Al minut 8, una centrada de Pato es va enverinar i va estar a punt de sorprendre al porter.

El mateix Pato va tenir una bona ocasió al minut 12, però el porter va sortir molt bé als seus peus.

El gol de la victòria visitant va arribar al minut 28. Els perpetuencs no van rebutjar bé un atac del Cirera i un jugador visitant va enviar un xut llunyà molt ajustat al pal al fons de la xarxa. Dos minuts després, Adán es va lluir sota pals.

Al minut 35, Adri ho va intentar des de fora de l’àrea, però el porter va enviar la pilota a córner. Al minut 40, el Cirera va xutar al pal.

La darrera ocasió la va tenir Kevin al minut 47, però el seu llançament de falta es va trobar de nou amb el porter.

La propera jornada, els perpetuencs aniran al camp del Molinos.El Santa Perpètua és quinzè amb 25 punts, mentre que el seu proper rival és setzè amb 12.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]