El perpetuenc Marc Tort es va proclamar diumenge campió de Catalunya de 3.000 metres en pista coberta de la categoria màster 45. L’atleta de la nostra localitat, que corre a les files del Club Atlètic Mollet, no havia pogut entrenar durant les dues darreres setmanes amb comoditat per unes molèsties, però, tot i això, va aconseguir la medalla d’or.

Marc Tort participarà diumenge, per primera vegada, en el Campionat d’Espanya de cros per equips, que se celebrarà a Jerez de la Frontera (Cadis).

Bon paper de cinc atletes perpetuencs a Sòria

Cinc joves atletes perpetuencs que corren a les files del Club Atlètic Mollet van participar ahir diumenge en el Campionat d’Espanya de cros de clubs, que es va disputar a Sòria. En categoria sub-20 femenina, María Closa va ser vuitena amb el seu equip. Els altres quatre esportistes de Santa Perpètua van prendre part en proves masculines. En categoria sub-20, Mohamed Akchych van ser sisè; en sub-18, Pablo Colao va ser setzè, en sub-16, Mohamed  Zouhri va ocupar la posició número 24, mentre que sub-23, va córrer Aaron Villena, però el seu equip no va puntuar, perquè no van completar la cursa un mínim de quatre atletes.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]